Artist Handing

Artist Handling is een belangrijk onderdeel wat in orde moet zijn op elk evenement.
Uw bezoekers komen tenslotte grotendeels af op uw geboekte artiesten. Uiteraard is het een feit
dat als uw artiesten tevreden zijn dit ook een positief effect heeft op uw evenement.

Artist Handling artist handling Artist Handling DSC 4167  Artist Handling DSC 4167

 

 

 

 

 

 

 

Royal Partners heeft op vele grote evenementen de artist handling met succes op zich genomen.
Vooral in combinatie met andere diensten die wij bieden leid dit tot een soepele gang van zaken.
Het is dus zeker raadzaam om de mogelijkheden te overwegen om de artist handling door Royal Partners te laten verzorgen, eventueel begeleidend met onze ervaren stagemanagers.
Dit om de hele backstage afhandeling georganiseerd en strak te laten verlopen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor op elkaar ingespeelde runners, zodat uw artiesten ook snel en veilig van en naar de stage gebracht worden.
Al onze mensen zijn teamplayers en vullen elkaar hierin aan.

Royal partners heeft met haar jaren aan ervaring een eigen systeem ontwikkeld waarmee onze artist handling te werk gaat. Hierin zijn er aanpassingen door te voeren op draaidagen en wordt elke artiest/timetable verhouding real time gevolgd. Zo kan er direct gereageerd worden wanneer een artiest te laat dreigt te arriveren. In dit systeem zal er direct actie worden ondernomen en gecommuniceerd worden met de betreffende stagemanager. Er zal in dit soort situaties ook een direct en professioneel contact zijn tussen de artist handler en het management van de artiest of de artiest zelf.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor Stage Managers, Runners, Hostess, Chauffeurs, Field Commanders, Dispatchers, Artist Handlers en overige diensten.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen en wij bekijken samen de mogelijkheden.