Artist Travel

Artist Travel is de oplossing voor u om uw artiest op uw evenement te krijgen.

artist travel Artist Travel S klasse

Artiesten zijn te vinden over de hele wereld en vaker regelmaat dan uitzondering is het dat artiesten aankomen op een luchthaven, enkele uren voordat zij hun performance kunnen brengen.

S-klasse-01 artist travel Artist Travel S klasse 01

Vaak heeft een organisatie niet gerekend op de tijd die steekt in het vervoeren van de artiest.

Wij hebben ruime ervaring met Artist Travel en kunnen u een hoop werk uit handen nemen. Zo kunnen wij vaak afspraken maken met instanties zodat het vervoer snel en veilig uitgevoerd kan worden.

 

artist travel Artist Travel Sprinter VIP

 

Mocht het haast onmogelijk zijn om in een tijdsbestek uw artiest te vervoeren, dan doet u er wijs aan om bij ons aan te kloppen. Vaak kunnen wij uw artiest binnen een korte termijn vervoeren.
Bij ons bent u op het juiste adres als het gaat om het internationaal vervoer van uw artiesten. Wij vervoeren uw artiest op een stipte, veilig en comfortabel wijze.

Of dit nu is voor een éénmalig optreden of voor een aantal dagen, wij kunnen alles logistiek regelen voor u.

Kortom, bij Royal Partners zit u goed als het gaat om het vervoeren van uw artiesten, het inplannen van transporten, het afhandelen van luchthaven formaliteiten en voor spoedtransporten.

Sprinter VIP-01 artist travel Artist Travel Sprinter VIP 01

Uiteraard hebben wij ook aanvullende diensten, zoals shuttle service tijdens uw evenementen en het vervoer van uw artiest is perfect te combineren met onze Artist Handling diensten.

Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in onze diensten.
Neem u vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie…